Chokladbrownies
Ca. 25 bitar
Ca. 25 bitar
125 g mörk choklad
100 g rumstempererat smör
3 dl socker
3 dl socker
2 ägg
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1,5 dl vetemjöl
75 g mörk choklad 70 %
100 g grovt hackade hasselnötter
Sätt ugnen på 175 grader,smält chokladen och rör ihop smör och socker. Vispa äggen i en separat bunke, arbeta in de uppvispade äggen lite i taget och sedan den smälta chokladen.Sikta kakaon, vaniljsockret och mjölet i en bunke och vänd ner i smeten. Hacka nötterna och chokladen grovt och vänd ner i smeten. Lägg bakplåtspapper i en form 24*24 cm, och grädda kakan mitt i ugnen i ca 25-30 min. Jag föredrar lite kladdigare kakor så hade en lite kortare tid i ugnen.Låt kakan svalna skär sedan i bitar. Hoppas det ska smaka!
1 tsk vaniljsocker
1,5 dl vetemjöl
75 g mörk choklad 70 %
100 g grovt hackade hasselnötter
Sätt ugnen på 175 grader,smält chokladen och rör ihop smör och socker. Vispa äggen i en separat bunke, arbeta in de uppvispade äggen lite i taget och sedan den smälta chokladen.Sikta kakaon, vaniljsockret och mjölet i en bunke och vänd ner i smeten. Hacka nötterna och chokladen grovt och vänd ner i smeten. Lägg bakplåtspapper i en form 24*24 cm, och grädda kakan mitt i ugnen i ca 25-30 min. Jag föredrar lite kladdigare kakor så hade en lite kortare tid i ugnen.Låt kakan svalna skär sedan i bitar. Hoppas det ska smaka!
Men käre nån så göttans...nu svimmade jag!!!!!
SvaraRadera