fredag 31 januari 2014

Lovely friday!

Siste januari idag och en härlig fredag framför oss, så underbart!Fredag är min absoluta favoritdag, den kan man inte annat att älska. Att ha en skön helg framför sig antingen fullplanerad eller helt orörd och man kan göra precis det man känner för! Denna helgen väntas jobb och imorgon kväll kommer lite vänner på middag:) Vad ska ni hitta på i helgen för härligt??Underbar fredag önskar jag er<3

På jobbet njuter vi av dessa underbara blommorna...


Smälter så söta...



Kan aldrig få nog av tulpaner, alltid lika fina!!



Pastelllila hyacinter...




En liten ros till mina underbara läsare!!

onsdag 29 januari 2014

Vår sötnos!

Idag vaknade vi till ett ännu tjockare vitt täcke på marken. Så en varm stickad tröja&tjocka strumpor åkte på innan jag begav mig mot jobbet. Hur har ni det med snövädret??

Millie fullkomligt älskar snö och njuter av att ligga ute denna årstiden. Detta vädret är ju som gjort för gråhundar. För några veckor sen åkte hon på livmoderinflammation&eksem så det är så himla skönt att se att hon är så mycket piggare. Även fast hon bara 1,5 år så har hon haft otur med sjukdomar, men nu hoppas vi hon får hålla sig frisk. Det gör så ont i en när ens älskade inte mår bra!! Igår sköts ännu en älg för henne så nu har de skjutit uppåt 12 älgar redan så de är ett duktigt team!!

En härlig onsdag till er,vintriga kramar från mig&Millie....
Vi älskar dig goding!!










tisdag 28 januari 2014

Vita pärlisar

Ännu mera snö har kommit här hemma och mer väntas det komma. Så vinterkläderna lär man får använda ett tag till! Vackert&ljust är det iallfall ute och det är så skönt att det börjar gå mot ljusare tider!!

Men inomhus står det lite ljuvliga vårlökar varstans och våriga snittblommor. Blommor är så glädjande och underbara!!

Just nu på ena köksbänken, mitt älskade porslin från Greengate....

Söt handduk från Ib Laursen...




Söta små vita pärlisar pryder huset lite varstans!

söndag 26 januari 2014

Söndag

Här i Småland har det snöat hela dagen och mer väntas det komma har jag hört.Så tro att våren är på väg ligger en bit ifrån just nu, men vitt&fint är det på marken i alla fall och hästarna gillar det!! Efter både en spring&ridtur så är det skönt att nu vara inne och mysa framför brasan!Varma kramar<3

Nystädat bland allt porslin på köksön.




Porslin från´Indiska,Greengate,Ib Laursen,Sia&Mariehult.



lördag 25 januari 2014

Underbara hyacinter

En snabb titt in på bloggen innan vi drar vidare på festligheter, ska bli trevligt!!. Vad ska ni hitta på en lördag som denna??Just nu njuter jag av ljuvliga snitthyacinter på köksbordet, i en vacker mörklila nyans....Ha en trevlig lördsgskväll!!


Vacker färg som jag blev smått kär i...









torsdag 23 januari 2014

Trälåda fylld med tulpaner

Utanför så faller små snöflingor och inomhus så är det vår lite varstans. Ja jag kan inte låta bli helt enkelt att våren få smyga sig på i inredningen, underbart! Redan torsdag idag och en härlig helg väntar med tjejmys&25-årsfest.Nu dags att köra mot jobbet, underbar torsdag fina läsare!!

Njutningsfulla bilder i mina ögon, en trälåda fylld med olika sorters tulpaner&anemoner...Älskar!!













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...